ΕΣΠΑ Ευρωπαικη Ενωση ΕΣΠΑ Ευρωπαικη Ενωση
Ιατρικη Φροντιδα στα Ιωαννινα

ΠΡΟΦΙΛ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ι.Φ.Ι.) είναι η πρώτη ιατρική εταιρία κλινικών ειδικοτήτων με έδρα τον νομό Ιωαννίνων. Έχει σαν σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας με συνέπεια, επιστημονική πληρότητα και ευαισθησία κάτω από άριστα διαμορφωμένες συνθήκες.

Κύρια αποστολή δεν είναι μόνο η θεραπεία αλλά και η πρόληψη των προβλημάτων υγείας, σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Η Ι.Φ.Ι. διαθέτει παθολογικό, καρδιολογικό και γαστρεντερολογικό τμήμα, δηλαδή ειδικότητες «πρώτης γραμμής», καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι σύγχρονες υποδομές, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και η πλήρης γραμματειακή υποστήριξη συνεπικουρούν με τον καλύτερο τρόπο το ιατρικό προσωπικό. Η συγκεκριμένη δομή της εταιρίας διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα μιας ολιστικής και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των ιατρικών προβλημάτων, διατηρώντας την στενή διαπροσωπική επαφή και σχέση ασθενούς-ιατρού.

Βάση και αρχή της λειτουργίας της Ι.Φ.Ι. είναι η πολύπλευρη προσέγγιση των ιατρικών προβλημάτων από εξειδικευμένους ιατρούς με μια οικονομική πολιτική που απαλλάσσει τον ασθενή από περιττά έξοδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η δημιουργία του παραρτήματος της εταιρίας στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Στα πλαίσια της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης της Ι.Φ.Ι. αναπτύσσονται δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που σκοπό έχουν να προβάλλουν την αξία της προληπτικής ιατρικής, ενός πολύ σημαντικού αλλά και πολύ παραμελημένου τομέα στη χώρα μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το Ιατρείο μας διακρίνεται για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τμήματα της με τις ξεχωριστές υπηρεσίες για κάθε τμήμα.